Utbildning

Veralex har lång erfarenhet av att bedriva utbildningar inom risk management. Våra kursansvariga och utbildare har alltid egen ämneserfarenhet och kan därmed skapa en autencitet och fördjupad diskussion inom kursämnena.

Vi genomför uppdragskurser, kurser i egen regi på vår kursgård Stallgården samt skräddarsydda kurser på begäran av kund. I rådande läge under pandemin så kan vi också genomföra vissa kurser digitalt.

Nedan finner du ett urval av de kurser vi genomför.

Våra utbildningar

Fortlöpande utbildningar

Veralex genomför fortlöpande utbildningar inom en rad områden.

  • Två dagars kurs i Incidenthantering
  • Tre dagars grundkurs i Risk Management
  • Fem dagars avancerad Risk Management kurs som leder till certifiering som Certifierad Risk Manager
  • Tre dagars kurs i modern krishantering
  • Två dagars strategisk verksamhetsplanering för säkerhetsansvariga
  • Utredningsmetodik för utredning av penningtvätt och terroristfinansiering

Försäkringsutredare 

Veralex har identifierat ett behov av en utbildning för de som är eller ska bli utredare inom försäkringsområdet. Under 2021 kommer vi att lansera en utbildning som bland annat kommer att innehålla utredningsmetodik, tillämplig lagstiftning samt den senaste modusutvecklingen.

Den här utbildningen passar även dig som vill karriärväxla och som till exempel vill arbeta med utredningar i säkerhetsföretag

2

Organisationsanpassade utbildningar

Veralex har lång erfarenhet av att planera och genomföra utbildningar som är anpassade till kundens behov. Det kan röra sig om arbetsrättsliga utbildningar, arbetsmiljöutbildningar eller riskutbildningar kopplade till kundens affärsprocess.

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. 

Omdömen

”Ulf har ett underbart engagemang och en känsla för ämnet som är otroligt inspirerande och medryckande. Det i kombination med hans enorma kompetens och erfarenhet gör kursen till en av de bästa och mest givande jag har gått.”
”Det märks att Ulf har arbetat med frågorna på olika ledningsnivåer under flertal år. Han tillsammans med mina kurskamrater skapade en atmosfär där vi diskuterade och reflekterade tillsammans vilket var otroligt givande. Jag kommer verkligen att rekommendera kursen till andra!”
”En mycket bra kurs som gav mig helt nya perspektiv på Risk Management samt lärt mig en unik kompetens för att kunna prissätta risker till kronor och ören. Detta har givit mig ett unikt försprång i min roll som konsult inom Risk Management”
”Risk Manager – diplomutbildning är ju en unik och specifik kurs med en fantastisk kursledare, som ingen kan slå i hela Sverige. Jag har sällan, eller aldrig, gått en utbildning där man går ut genom dörren och direkt in i nästa dörr och börjar arbeta med det man lärt sig på en gång”
” Alla har varit synnerligen nöjda med kursen. Den har haft ett jättebra upplägg och en härligt engagerande kursledare”
”Bästa kursen jag gått någonsin”